ASADOR URUGUAYO EN FUENGIROLA
En El Bodegón Kalidad celebramos la tradición del asado con alma uruguaya y corazón andaluz. Somos un asador en Fuengirola especializado en carne a la brasa, con cortes seleccionados y recetas que rinden homenaje a nuestras raíces. Disfruta de un ambiente auténtico donde cada bocado te hará viajar entre Uruguay y España.
Uruguayan - Spanish Fusion Cuisine
Recognised among the best in Spain
Nos llena de orgullo compartir que El Bodegón Kalidad ha sido incluido en la lista de los 100 mejores restaurantes de España por The Fork. Además, fuimos destacados entre los 10 mejores asadores de Málaga, gracias a la calidad de nuestra carne en Fuengirola y a la fidelidad de nuestros comensales.
En El Bodegón Kalidad, cada plato cuenta una historia de fuego lento y tradición. Nuestro menú es un viaje gastronómico entre Uruguay y Andalucía, donde la carne en Fuengirola se cocina con cariño, brasas vivas y respeto por las recetas de nuestros abuelos. Porque si buscas un restaurante de carnes auténtico en Fuengirola, aquí encontrarás sabor con alma y raíces.
Our Menu

Ribeye Steaks
30/40/50 días de maduración

Wagyu Cecina (Cured Beef)
Fresh seasonal products
Our customers
We had high expectations from the reviews of this place but the reality has exceeded. Excellent service from Diego and the meat was exquisite. We will be back one day and I have already told him that I will bring the whole team from Cordoba.
Thank you very much.
Excellent service
Tatiana Guillén
Excellent Uruguayan meat, the best on the Costa del Sol at a good price and better service.
Chema Turco
Today we have discovered a new place, to which we will definitely return. Starting with the warm and cosy atmosphere, the jazz in the background, the service with a high level of hospitality. Thanks to Diego, for all the recommendations and his familiarity.
Regarding the food, we can highlight the high quality of the meat, Galician beef steak highly recommended. Grilled tuna was good. Sirloin steak was incredible and tender. Rabo de toro was good but there was more bone than meat, to be honest.
We were there for an intimate birthday celebration and we left with a very good taste in our mouths, excellent quality/price!
Ma Teresa Sidlinska

